Χάλκινο, το χρώμα της εποχής


Η συλλεκτική σειρά Vinyl vs. Velvet, Catrice που κυκλοφόρησε μέσα στον Δεκέμβριο, είναι εμπνευσμένη από την τελευταία τάση της μόδας και του μακιγιάζ που έχει κατακλύσει τα διεθνή catwalk: ματ υφές και υλικά συνδυασμένα με γυαλιστερό vinyl και ποικίλα εφέ. Το απόλυτο χρώμα της εποχής, το χάλκινο, κυριαρχεί στη σειρά και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Μάθε για τη σειρά

-Eye & Cheek powder, ένα φίνο προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται είτε σαν σκιά είτε σαν ρουζ.

-Quatro eye shadow, τετραπλή σκιά σε δύο εκδοχές, με ενσωματωμένο καθρέφτη με αρμονικές αποχρώσεις οι οποίες συνδυάζουν ματ και ιριδίζουσες υφές.

-Transforning Liquid Liner, με υγρή και διάφανη υφή μετατρέπει τη σκιά ματιών σε eyeliner. Πέρασε το απλικατέρ πάνω από τη σκιά ματιών για να πάρεις την υφή και το χρώμα και μετά χρησιμοποίησέ το στα βλέφαρα σαν eyeliner.

-Lip Duo, διπλό κραγιόν. Από τη μία άκρη έχει περλέ φινίρισμα και από την άλλη ματ. Χρησιμοποίησε όποιο τελείωμα σου αρέσει ή γιατί όχι, συνδύασέ τα!

-Wet look brows,
διάφανο τζελ που δίνει σχήμα και τιθασεύει τα φρύδια. Tip: μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα βλέφαρα.

-Nail Lacquer. Δύο αποχρώσεις με διαφορετικές υφές σε πρακτική mini συσκευασία. Τα δύο έχουν μεταλλικό ματ τελείωμα και τα άλλα δύο λαμπερό vinyl.  

Πηγή: www.lifeguide.gr